Uke 17 – Inntaks samling

Tirsdag 26.april

I dag skulle vi reise ned til hjembyen til Petter Solberg, Spydeberg.  I Spydeberg ligger det en “bane” vi har valgt å kalle “Snellingen track”. Dette er egentlig bare et stykke jord, men NTG har klart og bygge et fantastisk treningsområde her. Selve banen vi skulle kjøre på i dag ligger i en skråning og har høy vanskelighetsgrad. Det var ett spor vi skulle følge hele veien, opp og ned og frem og tilbake. Det er UTROLIG vanskelig, men om du mestrer den banen mestrer du alle!

Da vi kom frem kledde vi på oss og startet syklene. Vi begynte med en fri trening på 30 min, deretter fikk vi en pause. Roy Snellingen treneren vår kom opp og snakket litt med oss, før han gav oss instrukser for en lang økt på 40 minutter. “Dette kom til og bli hardt” tenkte jeg. Det begynte bra, men etter hvert ble jeg så sliten og hadde noen fall her og der.

Da økta var ferdig fikk vi lov til å leke oss nede på jordet, vi gikk opp på forhjulet og bakhjulet, tok noen starter og vendinger.

NTG-U hadde hel dags prøver denne uken, så jeg kunne ikke gå på deres skole. Derfor måtte jeg lese og skrive blogg hjemme i dag, men før vi gikk hjem og begynte på leksene gikk vi inn til mine to største hoved sponsorer Esp1 Tech og CrossCenteret Snellingen.

Vel “hjemme” fikk vi servert grillet pølse og grillet indrefilet, med nudel salat til! Det var kjempe godt! Senere på kvelden fikk jeg gjort leksene mine. Det ble en tidlig kveld, jeg var trøtt og visste at jeg skulle tidlig opp neste dag.  

Onsdag 27.april

Det var tidlig opp i dag. Så tidlig at jeg hadde problemer med å få i meg mat på grunn av dette! Da vi kom frem til NTG var vi tidligere ute enn de andre, far skulle nemlig ha en samtale med treneren min Roy Snellingen. Det ga sine konsekvenser for meg, og det var at jeg måtte lese. Det var ikke så mye igjen av boka så jeg satte meg ett mål om å bli ferdig med den.

Klokka 09.00 kom de andre som skulle være med på opptakssamlingen for neste års inntak ved NTG. Frem til klokka 10.30 skulle vi ha et informasjons møte, det handlet litt om hva NTG innebærer og hva du må kunne, osv.

Banen vi skulle kjøre på i dag var selvfølgelig Snellingen Track. Jeg var litt mer forberedt på dette i dag, så jeg håpet på det ville gå mye bedre i dag. Det gjorde det også, noe som resulterte i at jeg fikk beskjed om å vise de andre inntakselevene hvordan banen skulle kjøres. Jeg kan vel innrømme at jeg var ganske nervøs!

Det viste seg å bli en skikkelig bra trening sammen med NTG søkerne. De var nok veldig spente tidlig på dagen, men personlig syntes jeg det var noen som gasset bra i dag!

I dag var det jeg og far som var nødt til og stå for middagen, derfor ble det reker! Enkelt og utrolig godt! Vi bodde hos en venn av far denne gang, Pål het er han. Ut på kvelden fikk vi besøk av venn til både far og Pål. Etter middagen var det ikke så mye jeg fikk gjort uten om litt engelsk, før det var senga.

Torsdag 28.april

I dag måtte jeg opp enda tidligere! Det ble til at vi var nødt til og stå opp klokka 06.00! Det er tidlig spør du meg. Jeg og far fikk spist litt brødmat, før vi var nødt til og reise. Vi ankom NTG klokka 07.30 og der stod NTG-eleven klare til avreise. Det var nemlig far som skulle ta de med på trening i dag, mens jeg skulle være med Roy og ta alle de fysiske tester som alle andre på inntaket skulle igjennom.

Da far og de andre hadde dratt, gikk jeg og Roy opp på kontoret. Jeg begynte umiddelbart med lekser. Jeg holdt på med skole frem til klokka var 09.00 for da var jeg nødt og hente de andre som satt og ventet ute i gangen. 

Da alle satt inne på møterommet, klar til dagens inntakstester, kom Anders Minken. Han er sportssjef for Norges Motorsport Forbund, og skulle fortelle litt om samarbeidet mellom NMF og NTG.

Da var det tid for testene. Vi skulle igjennom armhevninger, 3000 meter, hoppe på 40 cm kasse og henge i en stang og løfte seg selv opp.  Jeg kan fortelle litt om 3000 meteren fordi etter 4 runder slo jeg opp ribbena i ryggen og klarte så vidt og puste. Jeg fullførte, men føltes nesten ut som at jeg når som helst skulle besvime av smerte. Jeg klarte til slutt å fullføre 7 ½ runde med en vilje  jeg aldri har følt før!  Resten av testene skjedde det ikke så mye på sett bort ifra at jeg hadde personlige rekorder på samtlige øvelser.. Her er resultatene mine:
Armhevninger – 30
Hopp på kasse – 61
Henge i stang og løfte seng opp – 9

Da vi kom inn til kontoret igjen var det samtale med administrasjonen på NTG. Alle skulle inn til samtale, en etter en. Jeg var den som skulle i ilden først. Det gikk bra og fornøyd forlot jeg samtalen med beskjed om at jeg er tatt opp som eneste prosjektelev ved NTG for skoleåret 2011/12.

Far og jeg begynte så den lange bilturen hjem. Med 7 timer i bil, blir det naturlig å igjen ta tak i leksene og skolen . Fikk nylig beskjed om at morgendagen blir litt kortere enn vanlig på Hinna. Eivind var opptatt med noe annet siste time, som fører til at vi får fri.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: