I USA dag 9

Jeg våknet opp, og følte meg litt bedre. Far hadde vekket meg litt tidligere fordi han og Per  ville ta Magne og meg med ut for å spise frokost. Vi skulle på den berømte caféen som het Annies. Der er de så hyggelige! De spør hvor vi er fra og hvordan vi har det. Da far klarte å velte et glass med appelsin juice, kalte de han dum fordi han tørket alt opp selv.

Da vi var ferdige å spise, var det tid for skole. Da vi ankom huset, var alle de andre begynt! De hadde begynt åtte, men på skoleplanen stod det at skolen begynte halv ni. Jaja, det er ikke noe å gjøre med det, og dermed var det bare å sette i gang med skolen. I dag skulle det arrangeres et skolebilde, som skal representere NTG. Jeg jobbet litt med bloggen, fant ut hvilke bilder jeg skulle ha med og la inn teksten som et innlegg. Etter noen minutters jobbing med bloggen, begynte jeg med engelsk. Jeg skal nemlig skrive alt på engelsk i tillegg, men i en kortere versjon. Dette tok ganske lang tid, og jeg brukte resten av skoledagen til dette. Etter hver tekst jeg hadde ferdig, kom berge for å retter den. Jeg har mye problemer med verb. Det er irriterende, siden jeg har jobbet så lenge med verb nå.

Jeg og Magne skulle sitte på med Roy hjem, fordi far var og hentet mor på LAX med bilen. Per hadde derfor ikke bil og satt hjemme. Når Roy kom, skulle vi ha en gjennomgang med hva vi forventer av oss selv, selve samlingen, treningen og trenerne. Vi har satt opp hva vi synes vi bør gjøre og hva vi må holde. Nå gikk vi igjennom dette, og fikk kontrollert om vi hadde gjort det vi hadde skrevet eller om vi måtte skrive noe om.

Jeg hadde hentet nøkkelen hos Per, for å komme meg inn hjemme. Da jeg kom inn gikk jeg rett og laget meg mat. Jeg var så sulten at jeg kunne ha spist et helt brød. Jeg måtte rydde i leiligheten, fordi mor kom! Jeg gledet meg skikkelig. Jeg ryddet og ryddet, og etter en time kom jeg til og tenke på at jeg skulle vel kanskje ha dusjet. Det kunne jeg ikke siden jeg måtte jo åpne, så jeg ryddet bare videre. Etter noen minutter kom de, og når jeg så mor ble jeg helt målløs. Hun hadde blitt brun lilla i håret, ikke blond!

Vi ble enige om at jeg skulle dusje, for deretter å gå ut for å handle og spise. Etter jeg hadde dusjet og stelt meg, var klokka halv seks og vi satt og ventet på Per og Magne. Jeg spurte om fra kunne ringe Per og spørre om vi kunne gå litt tidligere enn avtalt .

Da vi ankom kjøpesenteret gikk Magne, mor og jeg inn på Viktoria Secret. Jeg hadde så lyst på en bh, vi var inne der i ca. en halv time. Da sa Magne , etter at han hadde gått og tatt på alle bh-ene , at dette var det lengste han noen gang hadde vært inne i en butikk. Da jeg til slutt hadde funnet en og betalt, gikk vi bare og så litt rundt. Vi skulle møte Per og far en time etterpå, så det var på tide og finne dem. Vi fant dem selvfølgelig der hvor folk kan kjøpe litt ryggmassasje. De hadde bestilt bord på en resturante ikke så langt unna, klokka sju.

Jeg husker ikke hva restauranten het, men når vi så på menyen var det en litt mer kinesisk restaurant enn det var amerikansk, ikke positivt, siden jeg hater kina restauranter.  Det ble en vellykket aften likevel, jeg spiste noe som het pepper stek. Det er nok den sterkeste biffen jeg noen gang har spist. Det var het forferdelig, jeg kunne ikke kjenne leppene mine en gang.

Da vi kom hjem ville mor legge seg.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: