I USA dag 7

Glen Hellen! Det er den beste banen i hele verden! Den var vi på vei til i dag. Denne banen ligger litt lengre borte enn  de andre banene, så vi kjørte fra huset der utøverne bodde en halv time før. På veien opp var det mange som sov. Jeg og Marie, satt og snakket om gamle dager. Det som var populært og de sangene som var kule. For eksempel Thomas toget og klinke kuler.

Vi begynte å kjøre en fri trening, den var på ca. 30 minutter. Jeg kjørte ut på banen og tok meg noen runder som oppvarming. Når jeg skulle begynne å kjøre litt fortere, merket jeg at det var vanskelig å bremse før svingene. Jeg trodde det var på grunn av at jeg kjørte så skinnsykt fort ned bakkene at jeg ikke klarte å bremse skikkelig. På Glen Hellen er det mange store og skikkelig bratte bakker. Jeg var skikkelig fornøyd med den første økta, og sa til mekanikeren min at jeg fikk dette skikkelig bra til. Da jeg sa det, stod vi borte med sykkelen. Han fylte bensin og kontrollerte om sykkel var i orden. Da så han at jeg hadde mistet hele bak bremsen, det var ikke en eneste bremsekloss og se. Jeg ble VELDIG “skuffet”, sint og lei meg. Jeg trodde jo at jeg hadde kjørt så skinnsykt fort.

Etter  en god pause, skulle vi begynne å kjøre en lang økt. Vi skulle kjøre i 25 minutter, med sekundering. Sekunderingen i dag var at Dag Steinar skrev hvor lang tid vi hadde igjen før han vinket oss i mål. De andre kjørte ned på banen, mens jeg ble stående og vente på at min mekaniker reparerte min sykkel provisirisk. Roy hadde bestemt at jeg ikke fikk kjøre med bak brems i dag, så nå holdt de på å sku av hele bak bremsen. Da jeg omsider klarte å hoppe opp på sykkelen og kjøre ned til der de andre stod klar til start, så jeg at de allerede hadde begynt. Da var det bare å gasse på for å klare å holde følge. Det var utrolig vanskelig å bare ha forbrems. Det er mye verre på motorsykkel å bare ha en brems enn det er på en vanlig sykkel. Det er på grunn av at du kommer opp i mye høyere hastighet, og da har du lett for å gå forlengs. Jeg var ikke langt i fra å ta forlengs et par ganger, og det var en del ganger jeg glemte at jeg ikke hadde bak brems og holdt litt for mye gass til å klare å stoppe. Da måtte jeg en tur ut av banen i stedet for å gå på trynet. I økt nummer to, fikk jeg det litt bedre til og jeg var blitt litt mer vant til å være uten bakbrems. Det var en lang økt på 25 minutter med sekundering denne økta også.

Vi skulle innom Chapaaral, som er verdens største motocross butikk, på vei hjem. Jeg begynte å føle meg dårligere en det jeg hadde pleid å være. Jeg er nemlig forkjøltet. Inne på butikken kjøpte jeg meg noen knebeskyttere. De jeg har nå er bare noen gamle ” tøystykker”, som ikke er noe beskyttelse i det hele tatt. Etter vi hadde vert inne på butikken og skulle begynne og kjøre hjem over, sovnet jeg. Jeg var ganske dårlig. Jeg sa ikke så mye, for jeg vet at da kan det være at jeg ikke får lov og trene i morgen. Jeg prøvde å bare være helt vanlig, og hostet minst mulig. Jeg tok en tablett før skolen begynte, så jeg håper det blir litt bedre.

Forresten i dag morges så jeg at noen av dere i klassen kommenterte på bloggen. Tusen hjertelig takk! Det er blir ganske tungt noen ganger å skrive, men sånn så nå når jeg ser dere leser å synes det er morsomt og lese, gir det meg mer motivasjon. Jeg må si at jeg savner å være i klasse med dere. Jeg så på uke planen at dere skulle på Gosen revyen i morgen og ha samfunnsfag prøve i morgen. Lykke til og kos dere så mye dere kan!

Nå er det heller ikke så lenge til leir skolen. Dere gleder vel dere nå? Jeg tenkte å lage noen quizer til dere. Jeg skal lage disse før søndag, og  sender da alt til Eivind. Da kan han printe de ut, slik at dere får de med på turen. Jeg gleder meg også, til å lese hva dere gjør der oppe. God tur!

På skolen i dag skal jeg gjøre mye lekser. Jeg skal prøve å gjøre alle leksene ferdig, siden da har jeg ikke noe som henger over meg. Da han jeg øve til alle prøver og gjøre masse matte og skrive litt mer på bloggen.

PS. Jeg kjørte i dag sammen med Ken Rocen, som for tiden er nr seks i verden – kuuuuuuuuuult. Det er han med nr 94 på sykkelen i slideshowet.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Comments
2 Responses to “I USA dag 7”
  1. Per Klingsheim sier:

    Hei hei,dettan såg bra ut.

  2. Åsne sier:

    Hei Genette! 🙂
    Det høyres ut som om du kosar deg veldig mykje i USA. Det må ha vert spenande å kjøra med Ken Rocen, sidan har er ein av verdens beste. Ja vi gledar oss til leirskulen i neste veke. Skjølv om det hadde vert kjekt om du også hadde vore der med oss. Kos deg vidare i USA, og lykke til med crossen. Klemmar frå Åsne 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: