I USA dag 6

I dag var det cross trening før skolen. Da far vekket meg, var nesten den første setningen at han hadde mistet mobilen sin, han er et surre hode. Til frokost i dag fikk jeg skive med skinke, endelig!

Jeg fikk lov til og ringe mor i dag og det var godt å høre stemmen hennes igjen! Hun sa at det ikke var noe kjekt å være hjemme alene, uten far og meg selv, men hun kommer jo bort på lørdag. Det blir kjempe gøy.  Vi skal gå å handle for alle pengene vi har, kjøpe masse store rosa boller som ikke smaker  noe særlig godt, men det er det  mor og  jeg synes er gøy å gjøre her i USA. Jeg savner henne!

Da vi hadde pakket , var vi klare til og reise, til Milestone. Det var den banen vi skulle kjøre på i dag, den lå 40 minutter borte fra der vi bor.

Vi begynte med fri trening, dette var en bane det var mye kuler man skulle hoppe over. Det er hopp jeg som regel er redd, men i dag hoppet jeg over alle hoppene helt av meg selv.  Det var kun to hopp jeg jeg ikke tok, og det var to store platåhopp. Jeg jobbet mye med det ene hoppet hele treningen. Da vi skulle ha pyramide trening ( du kjører en runde, to runder, tre runder og så kjører vi ned igjen to runder en runde ), klarte jeg endelig å hoppe over hele, jeg hoppet helst alt for langt så jeg landet på flata etter hoppet. Da ble jeg så sint og “redd” at jeg kjørte med en gang ut av banen, og sa at jeg hatet meg selv. Da far kom å hørte det ,sa han at det ikke var lov å si slik når man hadde gjort en så bra innsatts hele dagen. Jeg kunne heller få lov til og kalle han en idiot. Da jeg skulle kjøre ut på igjen etter en kort pause, ble jeg vinket av. Alle de andre ble også vinket av, de skulle vanne banen , så den ikke ble så støvete. Da gikk vi heller på en av de små banene og tøyset og koset oss litt der. Vi fikk kjøre i 15 minutter før vi ble vinket av der også, nol en gang skulle de vanne banen. Da kjørte vi bort til den banen som var enda mindre, altså nybegynner banen. Der tok vi en del foto, og lekte oss litt på hoppene. Vi kjørte så lenge, at de som skulle kjøre der, nybegynnerne ble forbannet på oss. Da var det tid for og kjøre hjem og begynne med skole.

I dag skulle jeg gjøre det som stod på planen og skrive om dagen i dag. Det gledet jeg meg til. Da vi begynte med skolen, startet jeg på bloggen. Etter jeg var ferdig startet jeg med spansk, der skulle jeg beskrive hvordan jeg så ut. Dette var egentlig lekse til onsdag, men jeg fikk ikke tid til og gjøre det da, så derfor gjorde jeg det i dag. Jeg gjorde matte (ligninger) og naturfag (oppgaver til tema stoffer.)

Middagen i dag var kylling med grønnsaker og brød til. Det var god mat, det andre vi har fått servert har ikke vært mat. Jeg klarte nesten å spise opp alt. Det ble ikke noe LA Fitness, da de heller skulle jogge ute i området.

Etter vi hadde ventet litt etter vi hadde spist, begynte vi å kjøre hjem over. Resten av kvelden hadde jeg fri. Da slappet jeg bare av i noen timer, med far i leiligheten, før vi gikk så smått å la oss.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Comments
7 Responses to “I USA dag 6”
 1. Hanne sier:

  eg ser du har med deg furkten di til USA og 😀
  du har vel ikkje skada deg enno?

 2. Hanne sier:

  frukten din*

 3. Tord Nedrebø sier:

  Eg har aldri vore i USA. Det høyrast utrulegt kjekt ut 😀

 4. karoline sier:

  Du skrive veldig bra genette,du gjør sånn at teksten blir kjekk og lesa. Og det høres ut som du har det ganske fint i USA. 😀

 5. Åsne Nygard sier:

  Hei Genette!
  Det høyres ut som om du kosar deg i USA. Veldig kjekt å lese dei gode tekstane du skrivar. Eg savnar deg mykje her hjemme. Kos deg vidare i USA og lykke til med crossen.
  Klem frå Åsne. 😀

 6. Celine Tveterås sier:

  Det er kjempe kjekt å høyra at du har det så fint i USA! 😀 savner deg kjempe masse! ❤

 7. genettevaage sier:

  hehe, nei Hanne eg har ikkje skada meg enno 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: