I USA dag 4

Ny dag, nye muligheter. Far hadde laget frokost til meg, Ristet brød med skinke på, det spiser jeg hver dag! Det var skole før trening i dag. Skolen begynte klokka 09.00, jeg begynte med å skrive bloggen for dagen som var. Det er litt krevende å skrive denne bloggen . Jeg må hele tiden tenke at det er mange som ikke vet hva jeg gjør her borte og ikke vet hvorfor jeg er her. På grunn av det kan  det være ganske vanskelig og fortelle grundig hva jeg gjør her borte. Det kan være tungt noen ganger. Det er det som også gjør det gøy og skrive, man trenger noen utfordringer ved alt man gjør. Man trenger utfordringer for å vinne! Far valgte ut bilder, det er han som må gjøre det siden han er flinkest til og se hvilke bilder som det er god kvalitet på. Han er jo voksen (det skulle man ikke tro) og har mer kontroll på hva bilder det er lurt/ikke lurt å legge ut. De bildene vi legger ut er store filer, derfor tar det ganske lang til å legge de ut. Jeg satt i ca 3 timer og prøvde å laste  opp. Når jeg hadde klart det, var det noe som skjedde og bildene ble slettet. Da holdt jeg på å klikke!!!! Det gikk helt rundt for meg, men jeg klarte å finne de igjen inne på bloggen. Da jeg var ferdig, begynte jeg med algebra. Magnus hoder også på med matte, og har den vanskeligste matten på gymnaset, han hjalp meg. Han var flink, jeg skjønte mye mer når han hjalp meg. Da Magnus ikke hadde tid lenger, hjalp Berge meg. Berge er læreren vi har med oss, han ankom LAX på søndag. Første dagen han hadde oss i time var mandagen.

Avreisen til Pala Raceway var klokken 12.00. Pala Raceway var banen vi skulle kjøre på i dag, den lå ca en og en halv time borte fra der vi bor.Da våre mekanikerne stoppet på en bensin stasjon for å fulle benin på kannene til cross syklene, kom det en jente og en gutt som ville selge oss bowling billetter for 12$. Det var noen billetter som sikkert var laget på PC-en og printet ut på en skikkelig dårlig printer. De ville selge så mye, at de løy, og sa de kjørte motocross, og var med å kjørte det største amerikanske mesterskapet. Men de viste ikke hva det het, da skjønner man at de lyver! Da vi endelig var kommet til banen, kledde vi oss og begynte med en fri trening på 30 minutter. Jeg fikk det ikke til, det var mye dumper og mye store spor! Jeg klarte ikke å få flyt på banen, det var veldig irriterende. Det gikk bedre ut over dagen men det var ikke en fantastisk dag i mine øyne! Far syntes det var en bra dag, det samme gjorde Roy. De syntes ikke det var en bra dag fordi jeg ikke fikk flyt, men  at jeg hadde prøvd med innsats og fokus på plass. Det er det som gjør at en bra dag, blir enda bedre. Treningen i dag var slik:

  • Fri trening (30 minutter)
  • Pause (10 minutter)
  • 1 heat/løp (15 minutter)
  • Pause (15 minutter)
  • 2 heat/løp (15 minutter)
  • Pause (15 minutter)
  • 3 heat/løp (15 minutter)

Da vi var kommet hjem var det middag. Vi fikk servert tre gigantiske kjøttboller,  kokt pasta uten noen ting på og til slutt var det frukt. Dette var på samme tallerken. Var det godt Genette? Nei, det var ikke godt, det ble ikke mat på meg i dag heller før jeg trente. Heldig vis hadde jeg spist masse nøtter i bilen hjem fra trening så det gikk, bra! Avreise til LA Fitness var klokka halv syv. Vi skulle ha en restitusjons økt. Det vil si at man tar det helt rolig og bare får brukt kroppen. Vi hadde 3×10, 10 minutter på 3 forskjellige apparater.  Hadde du mer krefter til overs kunne du ta i litt mer på den midterste økten. Til slutt skulle vi ta 100 sitt ups og 50 armhevninger, før vi kunne gå å svømme. Selvfølgelig hadde jeg glemt bikinien, men det gjøre ikke noe, jeg brukte heller mer tid på å ta de sitt ups`ene og armhevningene riktig.

Da vi kom hjem, var det senga.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Comments
One Response to “I USA dag 4”
  1. Hanne sier:

    korda gikk det på løpet? 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: