I USA dag 3

Far vekket meg klokka var halv åtte, og jeg var klar for en god frokost. Deretter pakket jeg treningstøyet og stellet meg før vi så skulle kjøre til huset der utøverne bodde.

Vel fremme ved utøverhuset, gjorde vi først en time og et kvarter skole, hvor jeg brukte tid til å legge ut det som er til bloggen. Det er noe jeg ikke får til, da det ser ut til at det ikke er likt som om jeg skal legge ut et vanlig innlegg. Etter vi var ferdig reiste vi til Competetiv Edge, som var den banen vi skulle kjøre på i dag. Da vi ankom banen, begynte vi og kle oss. Mekanikerne sa at vi måtte kjøre ned på den lille banen, på grunn av dårlige forhold på hovedbanen. Vi flyttet bilen og teltet derfor ned til den andre plassen. Økta startet med en fri trening, før vi hadde en liten pause som vi fikk i oss litt drikke. Det med å yte godt når man for det første har fått sjansen til å få være med på en så stor opplevelse, er veldig viktig! Vis jeg gjør det bra på denne samlingen, er det muligheter at jeg får være med neste år også.  Når du er ute og kjører er det tungt å tenke på hva du kan gjøre bedre. Noen tanker jeg klarte å tenke på i dag mens jeg var ute på banen var:

ü  Hvordan kan jeg komme meg fortere fra A til B?

ü  Hva kan jeg gjøre for å kjøre raskere igjennom en sving?

ü  Hvorfor klarer jeg det ikke?

Det der vanskelig og det er små tekniske ting som skal på plass, men det er trening som hjelper. Vi kjørte mye fritt i dag, varmt og godt var det også, så det ble en bra økt! Første dagen jeg kjørte var i dag, det ble en god start på USA oppholdet.

Etter treningen kjørte vi til huset der utøverne bodde og spiste middag. Det var ikke den beste middagen jeg har smakt, for å si det sånn. Vi fikk, bønner som var prest sammen og blitt til en lignende potet stappe, bare det var av bønner og noe som skulle være en lasagne, med kylling, løk og brokkoli i og det siste var ris som det var chili saus oppå, det var UTROLIG sterkt. Da vi var ferdig med å spise var det tid for enda mer skole. Jeg jobbet fortsatt med den bloggen, jeg får det ikke til, så jeg skal nok ringe Eivind.

Vi hadde lite mat i kjøleskapet og derfor tok vi oss en tur til kjøpesenteret for å handle noe mat.noe vi kjøpte oss var tørket kjøtt, G-Power, små lunsj pakker, en kjempe stor appelsin juice og andre små ting. Da vi kom hjem spiste jeg den ene små lunsjen, før jeg stelte meg og skulle legge meg. Vi fikk melding fra Eivind at vi kunne ringe klokka 22.00, da var klokka hjemme 07.00. Jeg fikk vite hvordan jeg la det inn og hva som hadde skjedd når jeg skulle legge det inn. Nå kommer det til å bli mye enklere. Jeg var ganske trøtt så jeg klarte bare å tenke en tanke før jeg sovnet og det var; “ Jeg er utrolig heldig!”

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Comments
One Response to “I USA dag 3”
  1. conradommundsen sier:

    Det høyrast kjempe kjekkt ut. Eg gledar meg til å høyre meir Genette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: