I USA dag 23 raceday

Da var det siste og avgjørende dagen her borte i USA.

Vi sto opp klokka 05:00 og ble hentet av Michael klokka 06:00. I bilen lurte jeg på om vi skulle hente Brage og Richard. Det var det som var meningen, men Michal hadde spurt Roy om å få slippe. Det var ikke greit for meg, og det gav jeg klar beskjed om. Det endte opp med at vi hentet dem, jeg følte nemlig at jeg trengte å ha dem med. Det ble  dermed en hektisk morgen for Richard og Brage.e fikk jo bare 5 minutter på og gjøre seg klare, noe som resulterte i at Richard ,som er vår fotograf, glemte fotoutstyret sitt. Det blir derfor ingen bilder fra dagen i dag. Jeg legger bare med noen bilder fra oppholdet.

Dette er det største løpet jeg har kjørt , og jeg er dritnervøs!

10 minutter trening, ja ok, det gikk fint nå siden jeg hadde trent på en banen dagen før. Tenk på de som ikke hadde det, trist for dem. Treningen gikk bra, banen var veldig glatt. Det var ikke kommet så mye spor, så det gikk greit. Jeg våget ikke å stole så mye på festet, så jeg ble kjørene litt bak.

Heat 1 var i gang. Fikk en perfekt start, det eneste som var dårlig var at jeg slapp gassen veldig tidlig på grunn av at de andre jentene kom nærmere. Det er dårlig! Utover i heatet lå jeg og kjempet med en annen veldig god jente, inntil hun krasjet. Da kjørte jeg fint videre og var ganske fornøyd. Jeg lå på første plass! Jeg så bak meg og kunne merke at noen av de andre nærmet seg,  ble stresset, men klarte meg frem til mål!

Skjedde ikke noe spesielt i pausen, så jeg hopper videre til heat 2.

Fikk en enda bedre start i dette heatet, klarte og holde gass veldig langt opp. Dette heatet var ett skikkelig heat, det var mye konkurranse! Jeg lå på andre plass og lå der hele heatet. Jeg var ikke langt bak nummer 1, og når mål flagget kom var jeg ikke mer enn 30 cm bakk henne. Banen var verre en noen gang. Den var dumpete og mye store spor. Så her gjaldt det om å ha kontroll på sykkelen.

Men, jeg har kvalifisert til amerikas største motocross løp! Jeg fikk en 2.plass, går det an å være gladere nå, så vet ikke jeg!  Jeg er super fornøyd, glad, og alt som jeg kan si som er positivt! Da har jeg bare 2 dager igjen her, før det er hjem til kalde Norge. Har ikke tid til å skrive mer om dagen, men det har bare vært fantastisk! TAKK FOR MEG !

Jeg vil også få takke NTG for oppholdet, Roy for alt det du gir, Mor og Far, Michael som den gode mekaniker, Cross Centeret Snellingen som sørger for utstyr, Espen Rasti fra Esp1tech som spesialbygger dempere til meg, min lærer Eivind som legger alt til rette og alle dere andre som er med på å sørge for at jeg kan få lov til å holde på med dette her.

Vi kan se ut ifra en statistikk ,at det er flere titalls personer som har fulgt mitt opphold her i USA. Skriv gjerne en liten kommentar på mitt siste innlegg for denne gang, så jeg kan se hvem dere alle sammen er.

GENETTE

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Comments
6 Responses to “I USA dag 23 raceday”
 1. Coach Minken sier:

  Grattis Genette! Kjempetøft!!!!
  Jeg har fulgt med og lest bloggen din for alle dagene i USA. Gleder meg til å se deg vri holk på NM:)
  Coachen

 2. Odd-Terje sier:

  Gatulerer. Ikke ille å være i ferd med å bli «american star» med utgangspunkt i lille Bybergsanden. Det viser bare at til slutt så dreier det seg om hvem som vil mest 🙂

 3. Håvard Landråk sier:

  Det høres ut som du har hatt en fantastisk tur til USA. Kjekt å høre om hverdagen din når du er på tur. Håper du har fått en fantastisk opplevelse.
  Håvard

 4. Maria sier:

  Glad for at du har hatt det så kjekt i USA! Nå som du har trent SÅÅÅ mye så er det nok ikke lenge til du blir verdensmester! 😀 Stolt av hvor flink du er!! 🙂

  Klem fra Maria!

 5. Iselin Remark Engebretsen sier:

  Eg håpe du har hat det fint i USA Genette ❤
  Du burde hver kjempe stolt av deg sjøl!!!!!
  Du e den råaste jentå eg vett om og eg e kjempe glad i deg 🙂
  ❤ hilsen Iselin

 6. Dag R. Eriksen sier:

  Jeg har fulgt med hver dag Genette, og er imponert over alt du har skrevet og det du har prestert. Så gøy at du kvalet videre i LL. Det er stort. Du får jobbe med å holde skuldrene nede resten av sesongen nå, og huske på at du har god tid. Du er fortsatt veldig ung…

  Takk for at du har holdt oss oppdatert. Det er nok slitsomt å skrive slik hver eneste dag, men vit at det har vært kjempespennende å følge deg, og at dette har bidratt stort til at vi som sitter hjemme har fått en mye bedre oversikt over hvordan ting går der borte.

  God hjemreise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: