I USA dag 22

I dag var det trening på løps banen!

Vi stod opp klokka 06:00 og ble hentet av Michael klokka 07:00. Det tok en og en halv time til banen, og på veien opp var jeg så trøtt at jeg nesten sovnet igjen. Det vil si , jeg sovnet og våknet om en hverandre. Det er ikke så digg, når du er skikkelig trøtt. Til slutt kom vi til banen. Der visste vi at vi hadde betalt, og vi kunne dermed signere og parkere. Vi slo opp teltet og satte frem det ene og det andre.

Den første treningen min på 15 minutter, var skikkelig glatt og bløt. De hadde sikkert vannet alt for mye. Vi satset på at det ville tørke opp i løpet av dagen. Den første treningen, var ikke noe og skryte av men det var heller ikke noe og være misfornøyd med. Det ville nok komme seg etter hvert.

Den andre treningen jeg hadde på 15 minutter, var ikke like glatt. Det var kommet en del spor og ett par dumper rundt på banen. Det gikk mye bedre denne gangen, og visst jeg fortsatte slik ville dagen bli bra. Michael og jeg ble enige om linjer jeg skulle ta, for og slippe de verste dumpene. Det var en annen jente som kjørte veldig bra. Mor gikk og sjekket hvem hun var mens jeg kjørte trening nummer fire.

Trening nummer fire, var definitivt den beste! Den flinke jenta, som het Rachel,  kjørte utrolig bra, men greide denne gang ikke å ta meg! Jeg fant mange fine spor, og klarte å holde farten oppe. Nå var Genette på banen! Da jeg kom inn, så jeg at Rachel var skikkelig sint. Da jeg hadde parkert sykkelen og satt meg ned, kom mor og hadde funnet litt informasjon om Rachel. Hun ble 29 av 42 deltagere i hovedfinalen i fjor. Jeg har mer inne, så dette lover bra.

Den femte og siste treningen jeg skulle ha i dag, skulle jeg ikke kjøre fort. Jeg skulle bare se på lure linjer. Det gikk fint og jeg var godt fornøyd med dagen. På slutten av treningen testet jeg betong starten, det er vanskelig. Det blir nok, mye bedre i morgen, fordi da får jeg noen klosser og stå på.

Vel hjemme etter en lang dag, fant jeg og mor ut at vi var sultne. Vi gikk derfor en tur og så om vi fant en resturant. Det ente opp på KFC. Etter noen minutter da vi hadde fått roet oss ned, fant mor ut at hun ville gå i boblebadet. Jeg ble selvfølgelig med, og der koste vi oss resten av kvelden.

Jeg ligger nå i senga og, gruer meg fælt til i morgen, men god natt.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: