I USA dag 21

“Mor, jeg håper sykkelen min holder på Perris i dag!”
“Ja, jeg har aldri sett deg kjøre på den banen, på grunn av at  sykkelen din har alltid gått i stykker der!”

Det var Per og Magnes siste dag i dag, de hentet oss klokka 08:00. De skulle være med på treningen i dag, men så måtte de kjappe seg hjem og pakke bilen klar. I dag skulle vi på Perris, skikkelig fin dag! Mye sol, og nesten ingen vind eller skyer. Det var også opp i mot 28 c o, og det så ut til å bli en bra dag frem til jeg hadde kjørt fem skikkelig gode runder. Da klarte jeg og ødelegge sykkelen min, igjen! Jeg var så lei meg, sint og redd. Jeg var mest redd for at jeg måttet kjøre 150 ccm på Loreta Lynn. Men etter jeg hadde kjørt tempo trening med Roy på 150 ccm, var jeg ikke redd lenger. Om jeg  nå hadde fått velge, tror jeg at jeg faktisk hadde villet kjøre den i stedet for 85 ccm. Det høres kanskje litt rart ut, men jeg er blitt skikkelig vant til den.

Etter en skikkelig god trening, kjørte jeg, mor og Roy til Competetiv Edge for å melde meg inn til Loreta Lynn. Dette er jo det største løpet i USA og har en enorm status her borte. For min egen del, er vel dette det største jeg så langt er med på. Det er bare meg her på NTG som skal kjøre løpet, og jeg får med meg et eget team som skal serve denne dagen . Dette er det første av to kvalifiseringsløp jeg skal delta i før en eventuell finale i August. Da vi kom frem fylte vi inn noen skjema og betalte. Etter på fikk vi fire papir ting, som vi skulle ha rundt armen og et klister merke vi skulle ha på fredag og lørdag.

På veien hjem gikk vi inn og spiste på Del Taco. Vi var nødt til og komme oss fort til huset, siden Roy skulle ha ett møte. Videre fra huset og hjem til leiligheten, satt vi på med Odd Steinar (Far til Thomas). Hjemme slappet vi bare av og ventet på at klokka skulle bli 19:00, da var det Fitness tid.

De andre skulle ha intervaller, mens jeg skulle ikke ha noen hard trening i dag på grunn av det store løpet i helga. Derfor tok jeg den vanlige 3×10, med 50 armhevninger og 100 sitt up’s.

Lang dag med lite tid til skriving. Det kommer det også til å bli de neste dagene.

Gikk  og la meg , sovnet godt, med et smil rundt munnen.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: