I USA dag 20

Dagen i dag startet litt senere enn normalt. Dette  fordi vi kom  sent hjem i går kveld. I dag skulle vi bare kjøre cross og  kanskje en økt på LA Fitness. Det kom til å bli en bra dag.

Vi ankom Cahuilla Creek 10:30, og avreise fra huset var klokken 09:00. Denne reisen var lang, og det er nok den banen som ligger lengst borte fra basen. Det som er veldig kult  her, er at det på et skilt rett ved  banen står : “Beware of Ratlesnakes”.

Vi begynte med fri trening på ca. 30 minutter etter følget av et heat som varte i 30 minutter! Det er lenge! På den første økta i dag, fikk jeg min vante sykkel. Det er en stor over gange fra å ha kjørt 4-stroke til 2-stroke. Jeg hadde nok satt litt for høye forventninger til meg selv i dag, og det gikk ikke så bra som jeg trodde det skulle gå. Jeg fikk snakket litt med de andre, og fikk det mye bedre til i heat 1.

Jeg trente mye på å stå på sykkelen, holde mer trykk på slettene og det som er hoved problemet mitt; gir! Midt i heatet falt salen min av . Jeg måtte inn i depoet , irettesette mekanikeren min og få skru den fast igjen før jeg fortsatte 30 minutters heatet.

Det siste heatet kjørte jeg bare 25 minutter. Roy sa det var på grunn av at jeg måtte slappe av litt også, siden jeg skulle begynne tidlig sesongstart i år. Det gikk ok, men giringen var ikke fullt så bra som den var i heat 1. Det var en lang dag, men jeg lærte mye av denne dagen også.

På banen i dag var André Villa. For de av dere som ikke vet hvem det er, så der det en Freestyle kjører. Han er en av de beste i verden.  Han var også med på Senkveld, da var han kåret til Norges sexyest mann.

På banen var det en gammel legende også, han er; “The King Of Supercross”.  Han var og testet sykler, men det som er litt rart er at han har sluttet med å kjøre aktivt for mange år siden.

Da vi kom hjem dusjet vi fort før vi gikk og spiste på Applebee’s. Da vi var forsynt der, stakk vi for kanskje den siste gang på shopping senteret. Der kjøpte vi oss en bag som det går å trille. Vi kommer til å ha så mye i overvekt, at klarer vi å putte mye oppi den , så klarer vi kanskje og spare noen kroner.

LA Fitness var det neste. Det ble en helt vanlig trening, 3×10 og etter vi var ferdig med det tok vi 100 sitt up’s og 50 armhevninger.

Dagen i dag ble god, så nå er det på tide og legge seg! God natt!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: