I USA dag 19

I am going to Hollywood! Å, jeg gleder meg. Vi sto opp klokken syv for å slippe den helt store køen.  Det gjorde vi ikke, vi sto i kø nesten hele veien. Når det er kø og du skal prøve å henge på Roy så godt du kan, går det som regel ikke så bra. Men vi fant frem likevel. Da vi kom frem leverte vi bilene til noen vakter som sørget for å parkere dem. Kaller du det luksus, eller?

Da vi skulle betale billetten, spurte hun damen som solgte dem, om vi ville betale 19$ til. Da fikk vi lov til og gå og spise gratis på utvalgte restauranter, og dermed betalte vi til sammen 100$ for og gå i parken. De voksne valgte å kjøpe VIP billett. Da fikk de blant annet gå back stage, de fikk en egen guide og ble kjørt rundt i buss.

Jeg kommer ikke til å skrive så veldig mye om dagen , da det kommer til å bli på over 10 000 ord. Jeg skal heller legge med mye bilder. Det er ingen av disse bildene er ekte. Det er bare ting de har laget, som skal se ekte ut på film.

Da vi var ferdig, møttes alle på Hard Rock Cafe. Vi måtte sitte ute, så det ble en litt kald kveld. Vi var i parken fra klokka var 10:00 til 17:30. Vi kom hjem i halv 11 tiden, da dette var langt fra der vi bodde. Det var derfor det tok så lang tid.

Vet du ikke hva Universal Studios er?
Det er en fornøyelses park, hvor der blir spilt inn filmer og tv serier. Her kan du ta berg og dalbaner, sitte i simulatorer og se på filmer. Beste av alt er at du kan se hvor de spiller inn filmene. 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: