I USA dag 18

Pugge, pugge, pugge og pugge! Det var det som gjalt nå. Om jeg skulle klare å få en bra karakter på samfunnsfagprøven, måtte jeg holde fokus og få dette stoffet inn !  I dag var det skole på formiddagen. Det begynte klokka halv ni og varte frem til halv ett på ettermiddagen. Det varte i  fire klokketimer, som er det samme som fem skoletimer. Berge skulle reise på onsdag, og i morgen skal vi jo på Universal Studio, så dette var den eneste muligheten vi hadde om vi skulle ha en skikkelig skole dag igjen.  Begynte å sette inn sluttspurten på all lesing de siste dagene , en time før jeg skulle ha selve prøven. Og så er det jo så innmari kjekt tema vi har om. Den Amerikanske- og Franske revolusjon! Å, det er så kjekt, eller ikke? Jeg skal inn på NTG om 2 år ,så  dermed er det bare å jobbe for å få en god karakter.  Prøven gikk fint. Var litt nervøs når jeg hadde den, og klarte derfor ikke å skrive noen svarene så utfyllende som jeg ønsket , men jeg satser på Eivind er snill med karakteren!

Etter at vi var ferdig med skolen , kjørte vi til Mliesstone. Det var en bane jeg likte, men jeg skulle kjøre den “store” sykkelen i dag. Så jeg var veldig spent på hvordan dette skulle gå. Da vi hadde kledd oss og gjort oss klar kjørte vi ut og bare kjørte fritt. De hadde bygget om banen en del  etter vi var der sist gang. Det ble dermed ikke til att jeg tok alle hoppene med en gang. Roy, treneren min,  fikk Magnus til å hjelpe meg over det ene hoppet. Dette hoppet tok jeg sist gang, men da med den andre sykkelen.

Vi fikk lov til å leke på den lille banen. Det var skikkelig gøy, men det var skikkelig vanskelig og skrubbe, wippe og dempe på den “store” sykkelen.

På slutten av treningen hadde vi tre runder og så pause i 3 minutter, sånn holdt vi på i 60 minutter. På slutten av de to siste gangene var jeg så sliten at jeg holdt på å dette av sykkelen.  Det er herlig å kjenne man har trent, men det er også en skikkelig ekkel følelse rett etter du er ferdig med en knallhard trening.

På vei hjem var vi og spiste på en resturant som ingen av oss husker hva heter. Det var en ok resturant og på vei hjem sovnet jeg. Og da vi kom hjem gikk jeg rett ut i boblebadet. Der ble jeg en god stund, og etter hvert kom Per, Jan Olav, Magne og Kristian. Jan Olav og Kristian hev meg ut i det kalde vannet i det store bassenget et par ganger, og da jeg ikke gadd det lenger, gikk jeg opp.

Klokken var halv ti om kvelden, og det var på tide å legge seg.

Gleder meg til en hel dag i Hollywood i morgen.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: