I USA dag 15

En morsom dag, men også trist. Nå skal jeg fortelle, vi gikk først til Per med kaker og brus, siden han hadde bursdag og fylte 44 år. Vi hadde en Snickers kake og en kake som var hvit, orange, grønn, gul, rød og blå. Den så ikke så god ut. Vi banket på, og da de åpnet begynte vi  å synge den engelske bursdagssangen. Vi hadde ikke lighter, så vi kunne ikke tenne på lyset som det sto ”over the hill” på. Da han tok i mot kaken, klarte han selvfølgelig nesten å miste hele den fargerike kaka over seg. Men det er jo bedre å få den ut på klærne, enn ned i magen når man er på diete!

Vi fikk kost oss skikkelig, med mye Snickers kake! Når vi alle skulle prøve den fargerike, var det jeg som smakte først. Etter noen skunder i munnen gikk den fort ut. Det er ikke så rart da, når  du tror det er krem, og så det er smørkrem!

I dag skulle vi på Star West, det var den banen jeg ikke fikk kjørt på sist, siden jeg var syk. Det skulle bli utrolig gøy å kjøre på en helt ny bane. Det var bare en ulempe. Jeg skulle kjøre Honda 150 ccm, trodde jeg. Jeg fikk vite noen minutter før vi dro at sykkelen min var fikset. Vi valgte å tro på det, og det var sant, sykkelen var fikset. Problemet nå, var at det rant bensin ut av slangen under sykkelen. Vi klarte ikke å stoppe det, så jeg ble nødt til å starte med 150 ccm. Det så jeg ikke på som noe negativt, jeg så på det som positivt. Det kan jo hende at jeg er nødt til å kjøre den på løpet på søndag, man vet aldri.

Etter en times kjøring, fikk jeg endelig sykkelen min, de hadde jobbet bra for å få den fikset! Jeg tok noen prøveomganger.  Det var verre med giringen, så her fikk jeg prøve meg. Det er noe med, at en skal kunne kjøre like bra på alle merker, om man skal bli god. Jeg prøvde og prøvde i mange runder. Jeg fikk det bedre og bedre til. Til slutt stoppet jeg, da kom Roy bort til meg og sa, at jeg kjørte bra, men jeg kunne kjøre bedre. Vi sa derfor til hverandre at jeg skulle kjøre tre runder på fult(alt jeg klarte), og så skulle vi ta en pause.

Det dumme var, at når jeg var på den tredje og siste runden klarte jeg å skjære sykkelen min på et hopp. Det vil si at motoren blir ødelagt. Da jeg kom inn med sykkelen, tror jeg mekanikerne var ganske lei den sykkelen. På slutten skulle jeg ha et fører intervju. Dette intervjuet kommer jeg nok til å legge ut på bloggen, når det er ferdig redigert.

Det som var trist med denne dagen var at far reiste. Det kommer til å bli rart når han reiser. Når vi er på cross er det liksom jeg og han, kompiser på tur. Det er vel det som gjør det så trist, det blir kanskje litt for mye av det gode av oss to. Jeg må lære meg å utvikle meg selv, rydde i bagen, lage mat og sånn alene. Det er jeg som skal bli god og dersom jeg skal bli det, må det sånne ting til. Kommer til å savne deg far.

Da vi reiste hjem over, snakket vi bare tull i bilen. Det var tid for skole da vi kom hjem, det var bare 3 timer i dag! Herlig, spør du meg! På skolen gjorde jeg både engelsk og norsk blogg, 3 matte oppgaver og noen naturfags oppgaver.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Comments
One Response to “I USA dag 15”
  1. tannlegen sier:

    Kjempekjekt å lese !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: