I USA dag 14

Ny dag, mye muligheter. Vi begynte med skolen i dag. Skolen varte fra klokken 08.00 til 12.00. Det er mye klaging nå for tiden, siden vi har så mye skole. Derfor tok Berge et “møte” med oss andre og forklarte at Roy ville utnytte lærer Berge mest mulig den tiden han var der.Det er viktig at vi utnytter tiden med lærere mest mulig under oppholdet her borte . Lærerstaben reiser hjem neste tirsdag, og da blir det mindre skole utover oppholdet. Det vil også bli noen dager  uten skole i det hele tatt. Det er en grunn til vi har mye skole nå, og det er jo fordi vi da kan  ta fri en dag eller to. Etter “møtet” gjorde vi lekser. Jeg begynte med å skrive tre Engelske blogger, etterfulgt av tre matte oppgaver og til slutt øvde jeg på samfunnsfag. Rett etter jeg hadde gjort Engelsk bloggen fikk jeg utlevert nynorsk prøven. Jeg hadde ikke øvd så mye på den, men det gikk ganske bra. Heldigvis for det!

Etter skolen var det tid for trening! I dag skulle vi på PALA, dette gledet jeg meg skikkelig til siden det hadde gått så bra i går! Vi kledde oss og gjordet oss klare til og kjøre. Vi begynte, med fri trening. Det gikk ikke bra. Jeg fikk det ikke til, og jeg prøvde ikke heller. Det ble en mislykket trening. Men det går opp og ned. Dette er ting man må lære seg.

På hjem veien stoppet vi på en pizza restaurant for å spise. Da vi kom hjem slappet jeg av i 10 minutter siden jeg var så sliten, og deretter gikk jeg i boblebadet. Vi gikk der siden det var ikke noe LA Fitness i dag. Ute i boblebadet tøyde vi litt og slappet godt av.

Da jeg gikk hjem, skulle jeg dusje fort før jeg måtte skrive blogg. Det ble en kort tekst i dag siden jeg er så sliten. Men takk for en fin dag. Nå er det på tide og legge seg tenker jeg.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Comments
One Response to “I USA dag 14”
  1. BJØRN OLSEN sier:

    HEI

    klem fra bjørn olsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: