I USA dag 13

Enda en dag med fint vær. Det startet med at jeg ble vekket klokken 07.00 og vi spiste en god frokost. De andre spiste nok noe mer enn jeg selv. Jeg har ikke så matlyst om morgenene og det er litt irriterende. Det er jo så viktig , men jeg klarte å få i meg en skive og litt frukt.

I dag var det vi som hadde bilen, og kjørte derfor for å hente Per og Magne. Vi skulle på Pala  Raceway for å trene i dag. Det er en bane jeg synes er helt ok, teknisk krevende og uten de helt ekstreme hoppene. Lange sletter gjør at du kan hente sykt med fart.

Da vi ankom banen , sa min mekaniker at jeg skulle kjøre en annen sykkel i dag. Min Suzuki var enda ikke ferdig etter problemene i går. I dag skule jeg kjøre Honda 150 ccm 4 takt, det er en sykkel som det er større krefter i. Denne sykkelen er mye tyngre, det er mer krefter og derfor er det en sykkel som er tung og “leke” med i lufta for eksempel.

Jeg kjørte en liten økt med den på en av de mer tekniske banene. Denne banen var det mer hopp på, men de var en bane som var lettere. Jeg begynte å få følelsen med sykkelen. Etter hvert begynte vi og trene på mer fart i svingene. Da vi hadde trent på det en god stund begynte vi og ta tiden. Hvor fort jeg kunne kjøre rundet banen.  Tidene jeg fikk på tre runder var:

 • 2.01
 • 2.00
 • 2.01

Etter vi hadde kjørt en stund tok jeg en pause som varte i ca. 10 minutter. Vi bestemte oss for å fortsette og kjøre på den samme banen. Jeg  følte at jeg kunne dra mye mer ut av den sykkelen. Etter pausen trente vi på å holde gass når jeg landet på alle hoppene. Bare ved å gjøre det ,kan en klare å tjene 1 sekund. Tidene på denne økta ble forholdsvis bedre:

 • 1.59
 • 1.58
 • 2.00
 • 1.59
 • 1.57
 • 1.57

Etter noen runder med å bryte barrierer, eller å strekke grensene mine. Kom jeg ned på disse tidene:

 • 1.57
 • 1.56
 • 1.57
 • 1.56
 • 1.56

Det gikk veldig vellykket på denne treningen. Da de andre også ville kjøre på den samme banen jeg kjørte på, klarte jeg nesten å holde samme tempo som en del av de . Det var også noen som ikke hadde krefter til å kjøre så mye , og ble da bare stående å se på. Jeg håper det var på grunn av jeg kanskje kunne klare å henge på de noen meter.

I bilen hjem diskuterte jeg og Thomas hvilken sport jeg skulle finne meg gutt i. Jeg skulle ikke finne meg gutt i disse sportene: Fotball, håndball, ridning, sjakk, bordtennis, tennis, kampsport, golf, motocross, sykling og rally. Det er fordi det er noen bakdeler med en hver sport, men disse sportene kunne jeg få lov til og finne meg gutt i: Svømming, ski eller snowboard.

Da vi kom hjem var det tid for skole. Jeg begynte med å skrive blogg før jeg begynte med engelsk, nynorsk, naturfag og matte. I matten hjalp Magnus meg siden jeg synes det er litt vanskelig med algebra.

Middagen ble servert noen minutter etter skolen. I dag fikk vi spaghetti med kjøttdeig, ved siden av fikk vi salat og brød. På salaten fikk vi en saus eller en dressing som Thomas sa var en kebab dressing. Da vi sa at det var hvitløk, nektet han.

Tid for trening igjen. Nå var det LA Fitness, 3×10 minutter på forskjellige treningsapparater. Jeg var den som brukte lengst tid, men jeg skjønner ikke hvordan de andre har tid til og sitte i boblebadet i 10 minuttter. Jeg har ikke tid og jeg tøyde og gjør styrke øvelsene riktig. På slutten kjøpte vi oss en smoothies. 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: