I USA dag 12

Nå sitter jeg her og har nettopp vert ute og spist med de andre på Applebees. Så skal jeg fortelle litt om dagen tenkte jeg.

Til frokost fikk jeg yoghurt til frokost i dag, men matlysten var ikke på topp. Vi skulle på Perris for å trene i dag. Fra denne banen hadde jeg ikke noe særlig bra minner  fra sist år vi var der. Da var den banen litt for “vanskelig” og litt for tøff for meg. De andre NTG elevene som var på denne banen første uken, da vi ikke var kommet, sa at banen var blitt mye snillere . Selv om de sa det, var jeg en smule nervøs.

Da vi ankom banen så den ganske grei ut, ikke noen “skumle” hopp eller noe. Jeg kledde meg med de andre og varmet opp. Jeg hadde fortsatt litt vondt i ryggen, men ikke så mye som jeg hadde i går. Da jeg skulle begynne å kjøre, virket selvfølgelig ikke sykkelen. Jeg ble sittende å se på de andre kjøre. Tiden gikk, sykkelen min ble ikke ferdig. Michael, kjørte og hentet deler og kom tilbake med dem til banen, men ingenting så ut til og virke. Etter hvert når utøverne fra NTG hadde kjørt en stund, kom først en inn med punktert bakhjul, så en til og til slutt enda en. Det var altså tre stykker som hadde punktert bak hjulet, på en trening. Sykkelen til Lasse gikk i stykker og noe skjedde med Thomas sin sykkel. Jeg satt der og ventet på sykkelen min, og til slutt fikk jeg testkjøre og se om den virket. Og det gjorde den ikke. De fortsatte å jobbe, men gav til slutt opp og bestemte seg for å levere den til et spesialverksted. Da var den dagen over, men det gjorde ikke noe likevel. Etter den ene runden på banen fikk jeg utrolig vondt i mine to ribben igjen.

Vi ble enige om at jeg skulle inn å sjekke det enda en gang.vi kjørte rett fra banen til klinikken. Da vi kom frem hadde de ikke åpent fra 12:30-2:30 PM stod det på den lappen. Vi kom ca. klokken ett. Vi kjørte derfor hjem og skrev en blogg før vi kjørte tilbake og fikk behandling. Han kjente bare litt på ribbena mine og fortalte meg at jeg måtte ta de øvelsene ekstra hardt.

Da vi kom til skolen, så det ut som at alle var ferdige . Det var nemlig tomt i huset. Men etter litt leting fant jeg hele gjengen ute på terrassen. Der solte de seg mens de leste på leksene. På skolen gjorde jeg en time nynorsk, en time engelsk og en time samfunnsfag.

En time etter vi var ferdige på skolen, gikk vi ut å spiste. Jeg bestilte noe kylling med pommes frites. Det smakte helt ok, og vi gikk alle etterpå hjem for å slappe av. Unntatt meg jeg måtte sitte og skrive blogg. Det er av og til litt tungt og “stress” men når jeg vet at dere leser og at jeg har mer treff på; Genette på reise, enn det Eivind har på selve bloggen går det fint!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: