I USA dag 11

Jeg sov skikkelig godt denne natta. Så når far vekket meg, ble jeg litt sur inni meg siden jeg ville sove lenger. Døra var litt åpen slik at jeg så den store gode frokosten, mor hadde laget. Jeg hoppet ut av senga, og gikk og stelte meg. Da jeg kom inn på kjøkkenet, sto pokalen og noen boller på tallerkenen min. Jeg kjente at det kom frem et stort smil! Disse bollene, som mor hadde kjøpt, er det så mye melis på, at du er nødt til å spise det med kniv og gaffel. Det gjør ikke noe, så lenge de er så utrolig gode!

Det var ikke sikkert om det ble noe kjøring i dag, på grunn av at det var mange sykler som måtte vaskes og repareres. Min sykkel var det noe galt med. Magne sin på grunn av det stygge fallet han hadde hatt dagen før, samt et par andre sykler. Det ble derfor bestemt, at det skulle være skole først, og så skulle Roy holde et møte etter skolen var ferdig, om vi skulle kjøre eller ikke.

På skolen i dag måtte jeg skrive blogg og gjøre engelsk blogg. Den Engelsk bloggen tar en del tid å skrive. Jeg skriver ikke like mye som jeg gjør på norsk, og når man skal begynne å forkorte er det ganske vanskelig. Etter jeg er ferdig med den engelske teksten, hjelper Berge meg med å rette den. Jeg ser at jeg har mye verb feil, det er nok en av de tingene jeg kommer til å slite med på skrive økten. Det ser ut som om jeg skal ha nesten alle mine prøver denne uken nynorsk, engelsk og samfunnsfag.

Da skolen var ferdig kom Roy, da begynte vi med møte. Det ble ikke cross trening i dag, men det skulle bli harde trenings økter fire dager på rad. I dag skulle vi heller ha intervall treninger. Jeg sliter sånn med ryggen så jeg spurte om jeg heller kunne sykle, men det kunne jeg ikke. Jeg sa at jeg hadde vondt lengre oppe i ryggen, men Roy mente det ikke var noe farlig.

Da vi hadde varmet opp nede på gresset og jogget litt, skulle Roy prøve å “knekke”  på plass ryggen. Det gikk dessverre ikke, men jeg prøvde å springe litt rolig. Det gjorde så vondt å springe på maks. Vi skulle springe 4minutter, 4 ganger og pausene skulle vare i 2 og et halvt minutt. Den siste omgangen måtte jeg gi meg. Roy ville ta meg med til en kiropraktor eller en fysioterapeut, for å sjekke dette her. Det er ikke noe vanlig rygg smerte. Da vi kom ned til klinikken, fylte vi bare ut noen papirer, også ventet vi i 5 minutter, før vi fikk komme inn. Der inne gjorde jeg noen øvelser, slik at legen kunne finne ut hva det var. Etterpå skulle jeg legge meg ned, mens han kjente på ryggen min. Han ba meg sette meg opp, og så fortalte han ,at jeg hadde fått 2 ribbein ut av ledd. Jeg begynte nesten å le siden jeg ikke trodde på det. Det kunne da ikke være så brutalt, tenkte jeg. Men slik var det, jeg hadde fått 2 ribbein som var ute av posisjon i ryggraden,. Det var derfor det hadde gjort så utrolig vondt når jeg pustet og kjørte cross. Han ba meg legge meg ned på en benk som nok var en massasje benk. Der lå jeg i kanskje 10 minutter helt alene før det kom en annen lege, som skulle “knekke” det på plass. Vi gikk inn på ett annet rom. Der la jeg meg ned og så begynte han å knekke, brekke og jeg vet ikke hva han ikke gjorde. Jeg ble vist noen bevegelser , som jeg ikke måtte gjøre de neste 4 timene.

Da vi kom hjem, gikk jeg og Magne i boblebadet. Der satt vi i nesten 2 timer, det var skikkelig herlig.

Det var tid for middag, i dag skulle vi på CHILI. Det er en bra restaurant, den er ikke sterk selv om den heter chili. Der bestilte Magen en stor burger, far en kylling, mor en kylling, Per noen reker og kål og jeg bestilte en stor spare ribs. Til dessert hadde Magne en liten pai, jeg delt med mor en sjokoladekake og far masse is. Per ville ikke ha noe siden han var på “diett”.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: