I USA dag 10 raceday

I dag blir det ikke en lang tekst. Jeg kommer til å fortelle kort om hva som skjedde i dag. Vi har ikke skole i dag ser du.

Vi sto opp klokka 05.00, for å kjøre til Glen Helen. Vi skulle kjøre et løp som het Golden States, et verdenskjent løp. Vi fikk inn delingene på et ark, og måtte selv holde styr på når vi skulle ut å kjøre. Første treningen var ikke så vellykket, jeg kunne ha gitt på litt mer. Det jobbet jeg bedre med på trening nummer to. Det hadde regnet mye dagene i for veien, så det var rimelig glatt på banen. Dette tørket opp i løpet av dagen.

Første racet mitt ble vellykket, jeg klarte å komme meg på 3.plass, men måtte jobbe mye mer med fart. Dette var noe jeg ikke fikk til dag. Mellom racene, prøvde jeg å få i meg mat. Det er vanskelig, siden jeg ikke er sulten og det smaker ikke godt med mat. Det er noe som heter; vill du ikke, så må du.

Andre racet mitt klarte jeg å komme tre ut i starten, men datt ned på 4.plass. Det var mye dumper, og jeg sliter noe veldig med ryggen. Jeg hadde så vondt på de siste rundene at jeg begynte å gråte litt. På den siste runden klarte jeg og velte. Jeg veltet midt i en gjørme dam og datt over styret. Jeg slo ryggen min enda mer, og greide nesten ikke å få sykkelen opp. Når jeg hadde kommet meg opp på sykkelen kjørte jeg bare rolig inn til mål. Jeg viste at den 3.plassen klarte jeg ikke og holde. Jeg kjørte inn og satte meg bak bilen med far. Han syntes jeg hadde gjort en kjempe bra innsats. Han sa også at jeg måtte være mer bestemt i svingene på toppen av bakkene. I det han sa det, kom den ene mekanikeren med sykkelen til Magen. Den var helt ødelagt. Han hadde krasjet.

Jeg satt og pakket bagen da far kom med den store pokalen. Jeg hadde kommet på 4.plass og fikk den store pokalen. Jeg ble helt stille. Jeg var så glad at jeg ikke klarte å si noe, jeg bare smilte. Jeg hadde kommet på 4.plass i Golden States og han som vant var amerikas beste 13 åring ( gutter ) på 85 ccm. Og jeg kom på 4.plass!

Senere på kvelden gikk vi og spiste på Hooters. For de av dere som ikke vet hva dette er, er det en resturante jentene går litt lett kledd og serverer.

Da vi kom hjem klokka sju, gikk jeg rett og la meg. Jeg var så trøtt og hadde så vondt,  men følte virkelig jeg hadde fått lønn for strevet. Jeg hadde forkjent denne pokalen.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Comments
2 Responses to “I USA dag 10 raceday”
  1. Eivind sier:

    Kjempeflott, Genette. Strålende innsats på banen, og veldig gode blogginllegg. Det er kjekt å kunne følge deg så tett!
    Stå på videre, og ikke la deg lokke inn på Hooters igjen….nå må du heller få med deg guttene på Chippendales….

  2. Åsne sier:

    Gratulerar med den store pokalen, Genette. 4. plass er vell ikkje så verst! Det er bra jobba. Det er veldig kjekt å lesa dei gode innlegane du skrivar. Du skrivar veldig bra også. Lykke til med crossen vidare! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: