I USA dag 2

Dårlig med søvn den første natten. Det er ikke lett og snu ett helt døgn, så jeg sto opp klokken 06.30. Etter vi var ferdige med å stelle oss, gikk vi ut og spiste en skikkelig amerikansk frokost på “Dennis”.

Roy (Treneren) viste oss veien til huset der utøverne bodde. Det var en lang vei, og denne måtte vi kunne til neste dag for da skulle vi kjøre alene. I USA er det jo mange avkjørsler og veier, så det var krevende å huske veien. Da vi kom frem til huset, var utøverne i god form.

Avreise til Supercrossen var klokka 12.00. I mens spilte jeg billiard med Thomas, Brage, Ben og Lasse. Etter vi hadde spilt 15-20 ganger og vedet om penger, gikk jeg ut og snakket med mekanikeren min, som skulle fikse sykkelen min som stod i deler. Det ble også gjort litt lekser, og jeg var den eneste som gjorde det, og derfor holdt Thomas meg med selskap og hjalp meg litt. Det regnet mye i San Diego der supercrossen skulle foregå, så treningene ble forskyves noen timer. Derfor stakk vi inn på et kjøpesenter, der gikk jeg sammen med Marie. Vi fikk bar lov til å gå i en og en halv time, før vi skulle videre til San Diego. Jeg handlet ikke så mye denne gangen, sien vi skulle på shopping på tirsdag også. Det eneste jeg kjøpte var ett par gule Converse.

Da vi ankom supercross stadion, og hadde fått billetter til å komme oss inn, gikk jeg, Marie og Magnus og kikket i depotet. Denne stadion var det plass til 75.000 mennesker i, så det var folk over alt. Vi fikk ikke lov til å ha med oss kamera inn, men vi klarte og ta to bilder med mobilen. Treningene og kvalifiseringene begynte først, det var fire grupper. Så det ble åtte grupper som skulle vær ute på banen i 15 minutter hver.  Når dette var ferdig, ble hele hallen tømt, for en siste sjekk av banen til finalen. I mens samlet alle NTG-elevene seg ved bilen og kledde på deg. Det kom til å bli kaldt, sa Roy, og det ble det. Da heatene begynte, ble jeg plutselig utrolig trøtt. Far og Per hadde satte seg ett annet sted, under ett tak siden det begynte å regne. Etter noen minutter gikk jeg også ned til dem, jeg satte meg ved siden av far og sovnet momentant. Så jeg fikk ikke med meg så mye av de første finalene. Jeg våknet heldig vis før den siste og største finalen. Da vi satte oss i bilen, sovnet jeg igjen med en gang. Det ble ikke noe skriving om dagen i dag. Det med at jeg var trøtt, hadde vel jetlagen noe og gjøre med.

Vi har hatt problemer med internett her, så jeg har ikke kunnet lege inn innleggene fra fredag eller lørdag før nå.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: