I USA dag 6

Her borte er alle banene nypreparert hver dag, dette har sammenheng med at alle banene er privat eid. For ca. 20 dollar kan en kjøre cross fra klokken 09.00 til det blir mørkt, hver dag.
Vi bor på en plass som heter Menifee i California. Cirka en time og 30 minutter kjøretur fra her vi bor, finner vi minst 10 baner.

I dag besøkte vi Perris Raceway, www.perrisraceway.com. Dette er den eldste banen i California. Den består av 2 ulike baner.

På Perris møtte vi på en «Petter Smart « fyr. Han hadde konstruert en flyvende ufo med et kamera under. Han fjernstyrte denne ufoen, slik at han kunne filme hva han ville fra luften. Han skulle filme et par kjørere, som han skulle legge ut på Youtube. Damon og jeg håpet i det lengste at det ble oss, men den gang ei. Det var kun oss to fra teamet, som kjørte i dag. Enten så hadde de hviledag, vondt i en albu, en hånd eller så var sykkelen ikke kjørbar. Det går hardt for seg, om dagene.

Selv om dagene går hardt for seg, går det i det samme hver dag. I dag hadde vi mye tidtaking, og avsluttet dagen med ett heat.

Vell hjemme var det bare å hoppe i dusjen fortest mulig, for å klare å bli ferdig med leksene før supercross kvelden. Nesten hver helg er det et supercrossløp, på disse arrangementene kan det være opp imot 70 000 tilskuere. Denne lørdags kvelden foregikk løpet i Atlanta. Med pizza, brus og øl var det full gang i stuen da Ryan Dungey kom inn på en velfortjent 1.plass!

Det kan trykt sies at lille Genette sovnet med ett smil om munnen, da hennes store forbilde hadde vunnet, og selv hadde hatt en kongedag på crossbanen.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: