I USA dag 5

Utrolig deilig å stå opp til strålende sol og blå himmel. Etter å ha lest en oppmuntrende mail fra treneren min og en fin kommentar fra mine gode venner i Italia, var det tid for avreise til Pala!

Pala Raceway er en av de største cross områdene i California. Den har fem baner, med ulike vanskelighetsnivåer. Dessuten finner vi to baner for nybegynnere og minicross sykler, og en meget stor og flott ATV bane.

Mange kjenner kanskje til Nitro Circus teamet. Treningsområdet deres ligger nemlig på Pala. Er en heldig, møter en kanskje på disse folkene og får seg en opplevelse for livet.

Dette området er stadig under utvikling. Du kan følge utviklingen på www.palaraceway.com

Dagen startet med flatt forhjul på Yamaha YZ 125 ccm. På toppen av det hele hadde guttene glemt verktøykassen hjemme og ble derfor nødt til å låne verktøy hele dagen. Dette gjorde ikke humøret til Michael særlig bedre.

Etter tredje økt kom jeg inn med nok en punktering, denne gangen på bakhjulet. Punkteringen var så omfattende at Michael må bytte hele hjulet til i morgen.

Første økt ble brukt til å bli kjent med den nye sykkelen. I de påfølgende øktene ble det foretatt tidtaking. Det viste seg på slutten av dagen, at det hadde vært stor hastighetsforbedring. Dagen ble avsluttet med to gode og råe heat.

Humøret til Michael ble nok en gang dårlig da vi kom hjem. Det viste seg at vannpumpen var gått i stykker og ni skitne cross kjørere fikk ikke dusjet.

Den fine dagen avsluttet vi på en resturante som het Yard House.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: