I USA dag 4

I dag skulle det være hviledag, så jeg klarte å sove litt lengre enn tidligere. Jeg sov helt til 05:30! Helt vilt, jeg vet!

Etter frokosten fikk jeg tid til å gjøre litt lekser. Fikk gjort 2 kapitler i matte og litteraturoppgave, samt litt tid i solstolen.

Vi hadde bestemt oss for å reise på Huntington Beach, siden det skulle være over 25 grader. Michael derimot skulle være hjemme for å jobbe med syklene, blant annet min. Det viser seg, at jeg er nødt til å kjøre en 125 ccm de neste tre dagene. Min 85 ccm blir ikke ferdig før mandag. Dette tok jeg til min fordel.

«Huntington Beach is a seaside city in Orange County in Southern California. According to the 2010 census, the city population was 189,992; making it the largest beach city in Orange County in terms of population. (…)Huntington Beach (aka HB) is known for its long 8.5-mile (13.7 km) stretch of sandy beach, mild climate, excellent surfing and beach culture.” Wikipedia

Avreise til Huntington Beach var klokka 11:00, etter en og en halv time var vi fremme på Huntington Beach. Vel femme skilte guttene, mor og meg lag. Guttene ville bade. Mor og jeg ville gå litt i gatene. Fire timer etter på skulle vi møtes igjen.

Mor og jeg gikk først på en liten Hawaii resturante for å spise lunsj. Da magene var fult opp tok vi bena fatt. Huntington var full av surfere og ikke minst surfebutikker. Tiden raser av gåre, når det er så mye å se på, vi rakk akkurat å kjøpe noen par sko til meg, en bluse, kjole og genser til mor.

Turen hjem varte ikke lenge, jeg tror alle i bilen halv sov. Etter en kjempekoselig tur, så var det litt mer lekser som skulle gjøres, før det var natti natti.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Comments
One Response to “I USA dag 4”
 1. Ma10as & Pappa'n sier:

  Hei Genette!

  Super artig å kunne gå inn her for å følge med hvordan det går med deg i USA!
  Også veldig lærerikt for ma10as å lese hva og hvordan du skriver dine blogger!

  Her i Italia går det kjempe bra, i dag er det hviledag så da skal vi nyte solen!
  Tror nok det er litt varmere her enn der her du er, jeg ser nemlig på et bilde at du ligger på solsengen med fullt av klær, det gjør ikke vi her vettu!!! 🙂

  Ha en fin dag videre og hils a mor:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: