I USA dag 3

Det ble tidlig på meg i dag på grunn av jetlagen, jeg sto opp klokka 05:00. Jeg prøvde å få sovet litt til, men etter en time ga jeg opp. Jeg var lys våken, det samme var mor. Derfor benyttet jeg anledningen til å gjøre litt lekser før vi reist på banen, da slapp jeg å  gjøre så alt for mye etter trening.

I dag skulle vi til Milstone. Sist jeg var der, var ikke innsatsen som den burde være og endte derfor opp i en dritt dag.  Spenningsnivået i kroppen min var derfor litt høyt i dag.

Da vi ankom banen var det bare til å kle seg om til crossklær og sette seg på sykkelen å kjøre. Etter de hadde fikset clutchen i går, var sykkelen blitt dritt god å kjøre! Men det varte ikke lenge, for på min andre økt begynte sykkelen å vibrere kraftig i styret. Så mye at det var ubehagelig å kjøre. Jeg leverte den til Michael og han startet med en gang å gå igjennom sykkelen.

Den frøste økten min var ikke særlig god, jeg hadde ikke mot til å komme over hopp jeg ville hoppe over, det gikk heller ikke så fort.  Da jeg kom inn fra den første økten satte jeg meg ned og skrev tre ting,  som jeg skulle klare til neste økt.  De tre tingene var:

– Kjøre fortere fra A til B
– Hoppe dobbel
– Hoppe step up.

disse tre tingene klarte jeg før sykkelen ble ødelagt, og det er jeg veldig glad for! Jeg er sikker på at om jeg ikke hadde klart det, hadde jeg hatt mareritt i natt!

Michael jobbet med sykkelen min hele tiden. Selv om været var topp og jeg kunne sole meg om jeg ville begynte jeg å kjede meg.  Derfor spurte en av guttene om jeg kunne få lov til å låne sykkelen hans.  Sykkelen jeg fikk låne var en 250 ccm, som er to størrelser større en min 85 ccm. Han var litt usikker, siden han syntes jeg var litt liten, men til sutt gikk han med på å låne den til meg. Det var rå kult å kjøre den store sykkelen!

Jeg fikk et par økter med min sykkel også etter på, men Michael skulle fortsette å jobbe med den når vi kom hjem.

Da vi kom hjem var det å ta seg en god dusj. Det hadde vært en solfylt dag og det kan jeg si at jeg la merke til også!

Etter leksene var gjort gikk vi ut og spiste med guttene. Bi gikk på en italiensk resturante, der bestilte jeg en pizza og mor en salat. Jeg var ikke så mye å snakke til, fordi jeg holdt på å sovne i maten. Det eneste jeg gledet meg til nå, var å legge meg. Det hadde vert en lang, hard og super dag!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: