I USA dag 20 raceday

Siste kvelden her i USA. Kunne gjort hva som helst for å være her en måned lenger, men jeg er nok nødt til å komme meg hjem igjen og inn i normale rutiner, dessverre.

I dag var det raceday. Det jeg har trent for i hele vinter i snø, regn, vind og vanskelige forhold. AMA Nationales Loretta Lynn`s kvalifisering nummer en.

Det var ikke fult så tidlig opp i dag, jentene skulle nemlig ha treningsheat nummer ti, den siste. Da vi ankom banen, var stort sett hele arenaen fullt opp! Vi var nødt til og parker helt nederst i depotet.

Treningen: Vi fikk kun ti minutter til å trene, på denne banen tilsvarer det cirka tre til fire runder. Dette er ikke mye, så det var om å gjøre å komme seg ut tidlig. På forhånd hadde far og jeg snakket om fart i svingene og om å være frekk. Dette klarte jeg å få frem på treningen. Treningen ble derfor veldig vellykket.

Heat 1: Vi skulle kjøre heat sammen med gutter 85cc 12-15, vi startet derfor i to rekker. Når gaten gikk for guttene, hadde jentene kort tid før gaten gikk for dem. Dette vil si at jeg ikke var helt klar, men det ble en ok start og kom meg ut som nummer tre. Jentene som lå foran meg drog litt i fra meg, men jeg ga ikke opp og klarte å holde farten oppe. Det ga belønning, for på siste runde fikk utøveren foran meg litt motorproblemer, og jeg stakk forbi. Dette heatet ble det en andre plass. Hun som vant dette heatet, Brandy Richards, er verdens beste 16 åring på 85cc. Hun er nå fabrikk kjører for Kawasaki og kan anses som heltids profesjonell. Hun var 14 sek foran meg ved målpassering, og dette er jeg meget fornøyd med.

Heat 2: Samme opplegget denne starten også, men denne gangen gikk det enda fortere. Michael dunket meg i ryggen for han så at gaten gikk når som helst. I det sekundet han dunket meg gikk gaten. Da var det bare å holde stram vaier for meg, og denne gangen gikk det ganske bra. Jeg ble nummer to ut av starten. Jeg ble plukket opp av nummer tre, så jeg lå å «fightet» med henne om andre plassen. Siste runden, gjorde hun en feil. Dette førte til at hun ikke klarte å komme seg over en trippel, da var jeg forbi. Jeg kan ikke huske hva jeg tenkte på denne siste runden, men en ting vet jeg at jeg tenkte, og det var at dette var liv eller død. Nå var det bare å holde fokus og finne de beste linjene. Dette holdt, så jeg kom meg inn på en god andre plass. Dette gav andre plass totalt i dette viktige løpet.

Dette er ett stort løp, så da vi var ferdige gikk vi rundt og tittet litt. Vi fant ut at det var egen politi stasjon inne på området, da skjønner man at det er stort. Jeg fikk hentet premien og da var det bare til å sette seg i bilen med et stort smil om munnen.

Jeg gleder meg til i kveld, da skal vi slappe av og se på supercross og spise pizza. Krysser alle fingre for at det går veien for Ryan Dungey, mitt store forbilde!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: