I USA dag 2

Det hadde vært en lang natt, uten så mye søvn. Å snu døgnet er noe dritt. Jeg var jo også blitt forkjølet, så immunforsvaret mitt var på bunn.

Jeg våknet med tett nese, feber og vondt i halsen klokken 06:30 da ringte alarmen på mobilen. Jeg fikk karret meg opp av senga, puset tennene og laget meg frokost, før vi skulle dra for å ha den første treningen i USA på Competetiv klokken 08:00.

Da vi kom frem til banen begynte guttene og ta ut av sykler, bager, bord, stoler, osv.. Da alt var ute begynte jeg å kle meg i cross utstyret.

Vi hadde planlagt at jeg skulle kjøre 4×15 minutter i dag. Det ble litt endringer ut over dagen, fordi da jeg skulle ut på min fjerde økt fortalte jeg til Michael, at det var noe rart med sykkelen min, men jeg viste ikke hva det var. Det var akkurat som om jeg ikke klarte å komme opp i fart. Jeg fortalte dette til Michael og vi fant fort ut at jeg hadde ødelagt clutchen. Det ble derfor ikke mer kjøring i dag.

På vei hjem fra trening kjørte vi innom Chaparral, som er en enormt stor crossbutikk, der skulle vi kjøpe en ny clutch.  Men før vi kjørte innom butikken skulle guttene ha seg Donuts.  Samtidig som vi var i cross butikken for å handle clutch, kjøpte vi en ny cross-shorte, på grunn av de andre var fulle av olje.

Da vi kom hjem tok jeg meg en rask dusj, før jeg begynte på leksene. Etter en lang dag som dette var det litt tungt å begynne med leksene, men jeg hadde ikke noe valg.  Etter en halvtime med jobbing, fikk vi tilbud om å være med på resturante, men vi takket fint nei. Vi var veldig trøtte og ikke så sultne, og dessuten hadde vi flere timer med skole igjen.

Cirka klokken 19:30, gikk jeg og la meg. Da var jeg så trøtt at jeg sovnet med en gang.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: