I USA dag 18

I dag var det fri dag og jeg brukte mye av tiden på å gjøre lekser. Jeg konfirmerer meg også på nett og  for å bli konfirmert er jeg nødt til og gjøre en del oppgaver. Det er ti leksjoner jeg skal igjennom og jeg har klart å bli ferdig med seks av leksjonene. Det er ikke bare å finne svarene,  enten i en bok eller på nett, man må og også filisofere mye over de store spørsmål. Noen ganger kan dette være veldig vanskelig.

Svenskene som er her, brukte tiden på et kjøpesenter i nærheten denne formiddagen.  Jeg brukte denne tiden til konkurranse forberedelser og det var mye som skulle vaskes og gjøres rent før det store løpet på lørdag. Vaskemaskinen gikk på høygir samtidig som hjelm og briller ble vasket grundig.

Innsjekken til AMA Nationales Loretta Lynn’s, begynner hele 3 dager før selve løpet. Dette sier litt om hvor stort det er. I morgen skal det være trening på banen, men det er kun de som skal være med på løpet som har adgangsrett til å trene.

Senere på dagen reiste far og jeg ut en tur. Vi var innom et stort kjøpesenteret og en av de største motorsykkelbutikkene her i området. I dag ville jeg ikke gå ut å spise,  følte jeg måtte ha ro før treningen i morgen. Det ble derfor en tidlig kveld.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: