I USA dag 16

I dag har det vært en helt vanlig dag, det var litt merkelig og ikke ha Damon med seg på banen. Vi to er de eneste som har kjørt hver eneste dag sammen.

I dag var det Competetiv Edge som stod for tur. Vi så at det kom til å bli mye vind, fordi lysstolpene beveget seg kraftig. Vi viste det kom til å blåse, men ikke så mye! Det ble ikke en skikkelig trening, fikk trent 2 omganger på banen, og tatt ett par startet før vi reiste hjem. Det var ikke mange igjen på banen da vi reiste. Til og med Dean Wilson som er profesjonell cross kjører sa det var for faglig å kjøre, og reiste hjem.

Da vi kom hjem, var far kommet. Det var godt å se han igjen. Jeg gjorde litt lekser før jeg sprang en intervall økt. Det er en herlig følelse å stå i dusjen etter en hard økt. Det var bare å hoppe i klærne for vi skulle ut å spise på en italiensk resturante.

Da vi kom hjem, var alle trøtte og gikk til sengs. Jeg derimot var nødt til å gjøre lekser igjen! Begynner å bli sliten og lei av å gjøre lekser nå, men jeg vil bli best, så da er dette veien.

Fikk en liten tekst jeg skulle oversette i dag; Hvis det virker litt deprimerende at det viktigste du kan gjøre for å forbedre ytelsen ikke er morsomt, ta i trøst dette faktum: det må være slik. Hvis det hadde vært aktiviteter som fører til storhet som var enkle og morsomme, ville alle holdt på med dem og vi ville ikke kunne skille de beste fra resten. Virkeligheten er altså et bevisst på at det som er vanskelig kan også bli sett på som gode nyheter. Det betyr at folk flest ikke vil gjøre det. Så din vilje til å gjøre det vil skille deg fra alle andre.

 

-Geoff Colvin

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: