I USA dag 1

Klokka var 05:00 og mor kom inn og vekket meg.  Det er i dag vi reiser sa hun og klemte meg. Jeg kom meg raskt opp av senga, jeg var ikke så særlig trøtt, bare veldig spent.

Det var i dag vi skulle reise over til USA. Etter flere måneder trening her hjemme i snø, regn og vind, skulle jeg få lov til og reise til varmere strøk for å få oppkjøring til sesongen. Under oppkjøringen er det kun fart planen er lagt opp for. Jeg har fått en plan jeg skal følge av treneren min, så nå er det bare å bruke denne muligheten. Jeg har reist ned her, for å få mye timer på sykkelen. Her kan jeg kjøre hver dag om jeg vil, alt ligger til rette for det. Banene er alltid åpne og været er bra.

Vi ankom sola flyplassklokken 05:30, og fant fort ut at det var noe rot med billettene. Dette tok sin tid å få fikset, så mor og jeg rakk akkurat å nå flyet.

Vi skulle mellomlande i Amsterdam, der hadde vi 1 time og 50 minutter før vi skulle ta neste fly til LAX (Los Angeles). Vi slapp heldigvis under køen, siden det var så tidlig på morgningen. Den tiden brukte vi på å spise litt og kjøpe noen blader og sjokolade.

Det var nå på tide med ombordstigning på flyet til LAX, jeg klarte akkurat å svare på en melding fra far før vi fikk beskjed om å skru av mobilene. Dette flyet ville ta omtrent 10 timer og 30 minutter, så jeg begynte med leksene med en gang. Da ville jeg bli ferdig med det, så kunne jeg bruke resten av tiden til å se på film å sove.

Etter en utrolig lang flyreise, landet vi omsider i Los Angeles. Der måtte vi gå igjennom et par sikkerhetskontroller, før vi fikk komme ut. Ute ventet Michael på oss, det er han vi skal bo hos de neste ukene.

Det tok 1 time og 30 minutter til huset og da vi kom frem tok vi oss en dusj før vi skulle ut å handle litt mat.

Da vi kom hjem var det på tide å begynne med sykkelen. Vi merket fort at en skrue på demperne var brukket, dette hadde ført til oljelekkasje. De nye kjøreklærne mine var blitt full i olje. Mor måtte derfor prøve å få det vekk, men det var heller umulig.

Det ser ut som at jeg er nødt til å kjøre med standard demping i morgen, men Michael skal gjøre det han kan for å få fikset den.

Vi har vært oppe i 25 timer, så nå var det på tide med en god natt søvn.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: