Genette på reise

Som dere sikkert har merket, så er jeg jo en del borte fra skolen. Det er på grunn av at jeg er tatt opp som prosjekt elev ved Norges Toppidretts Gymnas (NTG). Noen vet ikke hva en prosjekt elev er. Det er det jeg kommer til og fortelle dere i denne teksten, jeg kommer og til og fortelle hvorfor jeg har denne egne fanen på 8c sin bloggen.

Grunnen til at jeg har denne fanen er fordi at jeg en del borte fra skolen. Årsaken til det er at jeg er prosjekt elev ved Norges Toppidrettsgymnas. Jeg reiser over til skolen i Oslo en uke i måneden, og trener med de elevene som går der. I løpet av alle disse skoleoppholdene blir det også gjort mange tester og målsetninger blir satt opp ut ifra det  vi vil. Dettr er nemlig ikke vanlig i en så ung alder og det er årsaken til at det kalles en prosjekt elev.

På NTG

Første gang jeg var på NTG var høsten 2009, da gikk jeg alt så på Gausel barneskole. Jeg var da, som nå, en uke i måneden der inne. NTG har mange samlinger utenlands i tillegg med all trening hjemme på skolen. En av disse samlingene som er i utlandet er i USA, andre samlinger kan foregå enten på vest landet eller i nord Norge. Når jeg er på NTG går jeg på NTG-u som er ungdomskolen som NTG har. Jeg er nødt til og ha vanlig skole om jeg skal klare å ha en avtale med NTG og Hinna ungdom skole om å få reise så mye.

I USA

Jeg var i USA i året som var, da var jeg ganske lenge, 5 uker. I år har vi derfor valgt og bare være i 3 uker siden ungdomskolen er mer krevende enn barneskolen. Dersom jeg skulle ha vært der i 5 uker hadde jeg mistet mye undervisning.  Det er ikke under den avtalen vi har gjort med skolen, det er helst omvendt. På denne turen kommer jeg til å ha 75 skole timer. Dere som er hjemme skal ha 30 skole timer, på grunn av de skal være med på en leir og ha en uke ferie. Her skal vi trene ganske mye, det er jo det denne samlingen er til. Jeg skal trene mye, i alt 55 klokke timer med trening. Det vil være cross trening og trening på et helsestudio. Fra denne turen skal jeg skrive om hva jeg har gjort hver dag, slik at dere har muligheten til og følge med på 8c sin blogg.

Legger  ved noen bilder fra mitt opphold på NTG og fra  USA.

TRYKKER DU PÅ » GENETTE PÅ REISE » PÅ MENYLINJEN, VIL DERE FÅ FREM ALLE DAGENE SOM ER SKREVET.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Comments
One Response to “Genette på reise”
  1. charlotte sier:

    Det virker som mykje arbeid det er veldig bra Genette 🙂 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: