20. juni – vår siste skoledag på Hinna

Tre år med blogg er ferdig. I 8. klasse var jeg ikke sikker om vi ville klare å gjennomføre prosjektet, men det har for meg kun vært positive sider med å blogge. Tusentakk til Eivind som satte i gang prosjektet. Vi har fått utrolig mye godt utav det!

Jeg ankom skolen med et lass med bøker. Det var aller siste skoledag på ungdomskolen, 10 år grunnskole overstått, jeg visste ikke om jeg skulle juble eller gråte.

 

Eivind startet dagen med en dårlig nyhet. Det var veldig mange dårlige karakterer på norsk skriftlig eksamen. Jeg som ikke hadde hatt skriftlig eksamen kunne puste lettet ut. Flere ble veldig misfornøyde, og mange av dem vil klage på karakteren.

 

Vi brukte god tid på å samle inn alle bøkene. Dette ble ganske mye styr. Celine og Julie tok tilslutt styringa og da gikk alt på skinner. Alle som hadde glemt bøker måtte gå hjem og hente dem.

 

I engelsktimen skulle vi utføre et evalueringsskjema som kalles ”Ringstadbekkrysset”. Vi skulle skrive hva som var bra med engelskundervisningen i 10. klasse og hva som kunne forbedres.

 

Det var utrolig gøy å få utlevert årboka. Den var enda finere enn i 8. og 9. klasse. Vi fikk utlevert en årbok til oss selv og en til foreldrene våre. Det var kjempemange gode tekster, og som alltid var Sturle sine kjempemorsomme. Det var tekster om alt fra lærerne på skolen til hvordan det er å være ny i klassen. Åsne kom på den gode ideen at vi kunne signere hverandres årbøker.

 

Eivind hadde satt sammen en koselig film om våre tre år på Hinna skole. Filmen startet med mange morsomme bilder. Det var bilder av alt fra vanlige dager på skolen til, leirskolen, forskjellige utflukter, svømming i 8. og klasse frokoster. Til slutt kom det filmklipp av oss alle, først i begynnelsen av 8. når vi gikk inn i klasserommet, etterfulgt av når vi gikk inn i klasserommet i 10. klasse. Det var veldig morsomt å se hvor mye enkelte har forandret seg i løpet av tre år. Takk til Eivind som har jobbet hardt for å få til både årbok og denne fine filmen.

 

I slutten av skoledagen skulle lærerne spille fotballkamp mot noen av elvene på trinnet. Jentene skulle spille mot lærerne i første omgang, hvor Eivind aka. Messi skårte to mål. Da guttene kom på banen tok det ikke lange tida før dette endret seg. Sebastian i D klassen skårte ett mål, etterfulgt av Thomas i A som skårte helt i slutten av kampen. Stillingen ble altså 2-2.

 

Jeg vil gjerne takke Eivind og alle mine fantastiske klassekamerater for tre fantastiske år. I løpet av disse årene har vi kranglet, diskutert, grått litt, men mest av alt har vi ledd. Det går ikke en dag forbi uten latter og glede i klassen, og jeg blir overasket om vi ikke alle lever til vi er 90! Takk for utrolig mange gode stunder sammen.

 

I kveld møtes foreldre og elever i klasserommet klokken 18.00 hvor det vil være litt mat og drikke. Klokken 19.00 vil det bli litt opptredener og taler i gymsalen. Til slutt vil vi få utdelt vitnemålet.

 

Ha en fin ferie, og håper å møte mange av dere i kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: