7. juni

Vi startet dagen med to gode timer gym. Etter å ha skiftet og gjort oss klare, møttes vi i gymsalen som vanlig. Deretter beveget vi oss ut til basket og volleyballbanen. Olav delte oss inn i fire ulike grupper. Planen var at vi skulle ha en form for stasjoner. Vi byttet på å spille volley og basketballkamper. Hver kamp varte i ti minutter, og vi fikk tildelt poeng ut i fra resultatet. Hvis vi kapret seieren i kampen, fikk vi to poeng. Ble det uavgjort fikk begge lag ett poeng hver. Tapte vi, var det ingen poeng å få. Da vi hadde spilt 6 ti minutters kamper hver, var det på tide å hoppe i dusjen.

 

 

Etter to forfriskende gymtimer var det tid for engelsk. Torhild var dessverre syk, og Eivind måtte derfor steppe inn for henne. Vi startet timen med litt småsnakk. Aftenbladet hadde meldt fra at de kom innom en tur i løpet av dagen for å ta noen bilder og stille noen spørsmål, i og med at de har følget oss på bloggen opp igjennom årene. Før de ankom pratet noen av oss litt om at Engelsk eksamen kanskje er en av de vanskeligste muntlige eksamenene for oss. Temaene det er mulig å komme opp i er ganske utfordrerne, føler jeg. Eivind oppfordret oss derfor til å lese igjennom engelskboka og finne ut litt mer om de ulike temaene. Da timen gikk mot slutt kom de i fra avisa. Fire gutter og to jenter ble utvalgt til å svare på spørsmål, og bli tatt bilde av. Vi andre spiste og følget nøye med på hva som hendte.

Da storefri var over, var det norsk som stod på planen. Timen kom i gang med litt småprat angående avis besøket den forrige timen. Eivind måtte opp å gjøre noe, og vi startet å jobbe med forberedelser til eksamen. Vi kunne selv velge om vi ville jobbe med matte eller norsk hefter. Angående øving og slik drøftet vi litt, og kom frem til at det var lurt å lese litt i helga på stoffet i de forskjellige fagene. Resten av timen gikk ikke til annet enn forberedning.

 

Femte, og nest siste time var kommet. Det var nå tid for matte. Akkurat som alle andre Eivinds timer, gikk denne timen også til forberedelse til eksamen. Litt ut i timen begynte Eivind å forklare oss hvordan det blir på mandag. Vi skal alle møte til vanlig tid og ha vanlig klassens time i første time. Klokka ni samles vi i gymsalen, og får vite hva vi kommer opp i muntlig. De som ikke kommer opp denne mandagen får fri resten av dagen og på tirsdag og onsdag. Alle som blir trukket opp blir med faglærer og trekker oppgave. De får også lister over oppmøtetidspunkter til tirsdag og onsdagen. På slutten av timen slakket vi av, og tok et litt tidlig friminutt.

 

Tilvalg stod på planen, og siste time var endelig kommet. Siden det begynner å gå mot slutt og alle karakterer er satt, har vi ikke særlig mye å gjøre i disse timene. Både i tysken og i spansken så vi film. Begge filmene var typiske kjærlighetsfilmer med masse drama. I fransken fikk de besøk av en venninne av læreren. Denne venninna var fransktalende, og kunne ikke norsk. Hun fortalte om seg selv, og hvis de lurte på noe, måtte de stille spørsmålene på fransk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: