5. juni

Jeg føler, som «ny» i klassen, at elevene i klassen blir mere avslappet og mer snakkesalige i disse dager rett opp mot sommerferien. Dette er jo noe som gjør timene mye artigere. Jeg ser Kanskje dette nu litt fordi at jeg faktisk ikke helt vil slutte på skolen og legger merke til alt det som egentlig er ganske hyggelig og koselig. Men selv om disse dager er en god del lettere er det fortsatt vanlige timer.

Første time i dag var samfunnsfag. Her skulle vi prøve å lage en egen muntlig eksamens oppgave. Selv om jeg tror at mye av jobbingen glei ut i snakk.

Andre time var fransk/spansk og tysk. Heller ikke så mye skjedde i disse timene. Vi i fransk jobbet videre med et ganske stort repetisjonshefte. Tysken så en film om luftbrua over Tyskland etter andre verdenskrig. Og i spansk timen så de en film som het Breakfast eller Desayuno Con Diamantes på spansk.

Tredje time hadde vi gym. Vi sprang stafett hele timen, men gymtimen på onsdagen er ikke så lang så det var bare en runde rundt banen (400 meter). Olav sa klart og tydelig at hvis vi skulle klage skulle vi gå opp på kontoret og hente en helt spesiell søknad som skulle fylles ut. Man skal altså ikke skrive brev, men en søknad.

Fjerde time var norsk, men vi fortsatte bare der vi hadde sluppet i samfunnsfaget med egenlagde eksamens oppgaver. Men før vi gjorde det så hadde vår klasse åpenbart vært med på en kampanje om og ikke å snuse eller å røyke i gjennom hele ungdomsskolen. Denne oppgaven hadde klassen greid veldig bra og av den grunn hadde vi vunnet et headset som vi trakk lodd om. Conrad vant loddtrekningen og vant hodetelefonene.

Femte og sjette time var kunst og håndverk eller knus og hærverk. Første time brukte vi på å gjøre ferdig de overleggs tegninger vi var begynt på. Andre og siste time var dedikert til rydding og BARE rydding. Vi ryddet skuffene våre og det vi nu hadde brukt. Alt det vi hadde oppholdt på skolen skulle også tas med hjem.

Sykkelturen hjem var kraftig preget av regn. Det i seg selv var ikke så dumt, men det at det var sol i morges gjorde at jeg ikke tok på meg jakke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: